Bokföring i Skåne län
700
Kontrollerade
företag

Löpande bokföring: Skåne län

Här hittar du leverantörer av löpande bokföring och redovisning i Skåne län. Istället för att själv lägga tid på löpande bokföring och redovisning är det idag många företag som anlitar externa bokföringsfirmor, och hjälp med löpande bokföring i Skåne län hittar du enklast här på Offerta.se. Genom att låta en lokal bokföringsfirma från Skåne län hjälpa dig med din löpande bokföring får du tid att fokusera på ditt företags kärnverksamhet.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Jag önskar få offerter på

(Ex. verksamhet, omsättning, antal anställda, omfattning, tidsplan, övriga önskemål)
Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Nyligen inkomna förfrågningar
Dessa förfrågningar bevakas av 141 företag.
Löpande bokföring åt enskilfirma i Malmö

2015-06-10

Hej!

Vi är en familjedriven enskild firma som säljer vår golvslipningstjänst här på Offerta. Vi startade upp nyligen och skulle behöva hjälp med vår bokföring sedan vi började i våras och sedan sköta den löpande bokföringen framöver. För tillfället skickar vi mellan 3-10 fakturor i månaden utan några anställda. Vi skulle även vilja ha lite råd angående vad vi kan dra av eftersom vi delvis använder vår bostad som kontor och lager. Tack på förhand

Löpande bokföring i Malmö

2015-06-08

Hej!
Vi behöver hjälp med bokföring, vänligen se beskrivning nedan:

ca 30 verifikationer och 4 löner per månad

Vi vill gärna ha ett fast månadspris

Vi använder en annan bokföringsfirma för tillfället så vad skulle en eventuell flytt till Er kosta? Q1 skall läggas in i ert system

Har Ni en revisor i bolaget.

Vad kostar en årsredovisning ?

Bokföringen kommer att ske i 3 bolag. Den ena bolaget har som nämnt ovan ca 30 verifikationer per månad, de andra 2 bolagen är det väldigt lite verksamt i.

Löpande bokföring åt restaurang i Malmö

2015-05-19

Vi har startar en restaurang i Malmö och behöver hjälp med löpande redovisning och löner för 6-7 anställda. Omsättning cirka 2,5 mkr.

Vi söker en samarbetspartner i Malmö som finns på nära håll eftersom nuvarande konsult finns i Falun där bolaget har sitt säte.
Vi vill ha ett fast månadspris som innefattar bokslut, bolagsdeklaration samt en privat deklaration. Vi skickar Z rapport och samlar alla verifikationer månadsvis. Vi betalar ut löner och moms/skatter själva men ni sköter momsrapportering och ger oss underlag på hur mycket vi ska betala in i skatt och avgifter.
Har ni nära samarbete med revisor där ni har inarbetade rutiner vill vi även ha offert på revision.
Det är bra om revisorn har god inblick i K10 och hur vi nyttjar denna på bästa sätt. Vi kommer även att behöva rådgivning då vi i höst ämnar att flytta över restaurangverksamheten i ett nystartat bolag.
Vi ha bokslut den 31 april och vår nuvarande konsult i Falun ska göra klart bokslutet. Det kan därför vara lämpligt att ta över uppdraget från den 1 juni eller 1 juli 2015.

Omdömen från våra användare

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 4011 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan