Exempel på nya förfrågningar från Västerbotten Län
14 000
Kontrollerade
företag

Få offerter på alla tjänster du behöver

Offerta.se hjälper dig hitta kontrollerade tjänsteföretag som kan hjälpa dig i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening. Beskriv ditt behov och ta emot upp till sex offerter från lokala tjänsteföretag.
Enkelt, tryggt och gratis!


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Jag önskar få offerter på

Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Nyligen inkomna förfrågningar
Flytthjälp ca 45kubik ink piano & vapenskåp från Stöcksjö-Helsingborg

2015-05-22

Lite info -
Allt bohag finns samlat i ett förråd i Stöcksjö (15km söder om Umeå) från den 1 juni. (Husbilsgaragen). när ni vill lasta efter det är upp till er,
Vi önskar att flyttbilen anländer den 17 juni till adressen i Helsingborg för då finns vi där för att ta emot. Alt. mellan 16 - 18 juni.
Vi har ett "svart" piano rätt så tungt samt ett vapenskåp. Vapnen är delade och låsta, vitala delar tar jag själv ner till Helsingborg. Vi packar upp själva. Nya huset har två våningar men Piano och vapenskåp skall vara på bottenvåningen. Det går att köra flyttbilen fram till entredörren. Svårt för mig att uppskatta men ej över 45kbm. Om ni är intresserade av att lämna pris så kan jag visa er förrådet i Stöcksjö samt det som återstår att flytta från bostaden.
Mer frågor ring

Flytta möbler, Umeå till Linköping

2015-05-22

Flytt från Umeå till Linköping.
1st soffa, tresitsig.
1st säng - 120cm bred.
1st bord - 100 * 200cm med löstagbara ben.
6st stolar. Lätta att stapla.
Datum: 10/6.
Vad skulle detta kosta ungefär?

Håltagning i betongvägg & montera helglasad altandörr i Umeå

2015-05-22

Önskar offerter på helglasad altandörr med håltagning i enkel betongvägg och montering av dörren.
I betongväggen finns nuläget ett litet fönster. Väggen innehåller inga el- eller vattenrör.

Omdömen från våra användare

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3867 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan