Exempel på nya förfrågningar från Östergötland Län
14 100
Kontrollerade
företag

Få offerter på alla tjänster du behöver

Offerta.se hjälper dig hitta kontrollerade tjänsteföretag som kan hjälpa dig i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening. Beskriv ditt behov och ta emot upp till sex offerter från lokala tjänsteföretag.
Enkelt, tryggt och gratis!


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Jag önskar få offerter på

Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Nyligen inkomna förfrågningar
Renovering av badrum, tvättstuga & byta golv i hall i Linköping

2015-05-29

Hej!
Vi önskar hjälp med renovering av badrum, ny våtrumsmatta och våtrumstapet i tvättstugan samt ny plastmatta i hall. Vi bor i ett radhus som är en bostadsrätt i Lambohov i Linköping. Rummen som vi vill ha hjälp att renovera är följande:

Badrum: Kaklat badrum med våtrumsmatta på golvet. Golvbrunn. Badkar med dusch, toalettstol, handdukstork. 1 dörr, 1 fönster. Tidigare har det troligtvis funnits duschhörn. Byggt i början av 90-talet. Mått: 2,40*1,70

Tvättstuga: Våtrumsmatta på golvet och våtrumstapet. Golvbrunn. 2 dörrar. Byggt i början av 90-talet. Mått: 1,85*1,65

Trädgårdsentré: Plastmatta på golvet och målade väggar. 2 dörrar. Byggt i början av 90-talet. Mått: 1,80*1,10

Vi önskar hjälp med följande:

Badrum:
- Byte av våtrumsmatta och eventuellt iordningställande av golv för duschhörn.
- Byte till våtrumstapet
- Byte av golvbrunn
- Montering av duschhörn
- Montering av duschset
- Byte av toalettstol
- Montering av kommod
- Montering av handdukstork
- Montering av spegel med inbyggd belysning

Tvättstuga:
- Byte av våtrumsmatta
- Byte av golvbrunn
- Byte av våtrumstapet

Hall:
- Byte av plastmatta (vi vill lägga in samma matta som övriga rum)

Helst helentreprenad men om ni bara har möjlighet att lägga golv och sätta våtrumstapet får ni gärna höra er ändå. Vi vill gärna göra detta så fort som möjligt och någon gång i perioden från början av juni till början av augusti passar bäst.

MVH / Martin och Lina

Flyttstädning 80 kvm i Linköping

2015-05-29

Lägenhet på 80 kvadrat. Hall på bottenvåning med klädkammare under trappan upp till lägenheten. 3 rum och kök, 6 fönster. Önskar städning den 28 juli. Lägenheten kommer att vara helt renplockad. Städartiklar finns ej.

Putsa en sockel som är 23m lång & 60-70cm hög i Norrköping

2015-05-29

Putsning.
Putsa en sockel som är 23meter lång och 60-70cm hög.
Under laget är cellplast 100mm bakom det gammal puts och betong hålsten.
I sockeln finns 5 st fönster 50cm x90cm dessa sitter jäms med cellplasten så det blir ingen smyg mer än putsens tjocklek.
På sträckan finns 2st innerhörn och 3st ytterhörn.
Det är lättåtkomligt och plan mark.

Omdömen från våra användare

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 4439 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan