Exempel på nya förfrågningar från Gävleborg Län
14 100
Kontrollerade
företag

Få offerter på alla tjänster du behöver

Offerta.se hjälper dig hitta kontrollerade tjänsteföretag som kan hjälpa dig i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening. Beskriv ditt behov och ta emot upp till sex offerter från lokala tjänsteföretag.
Enkelt, tryggt och gratis!


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Jag önskar få offerter på

Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Nyligen inkomna förfrågningar
Inköp & installation luft/vattenvärmepump i Bollnäs

2015-05-29

köp och installation av luft till vatten värmepump till redan befintligt vattenburet system i kåk (vedeldat vattenburet idag). ort: bollnäs. kan bli ca -20 kalla vintrar. ensam pensionär, får man nyttja rot då?

Badrumsrenovering, 10m2 i Gävle

2015-05-29

Under 10 kvm stort badrum, inga ytskick ska bytas men toalett ska flyttas, dusch ska gå från en till två st, och handfat ska flyttas. Vi river ut och installerar egeninköpt toalett, dusch och handfat. Enbart hantverksarbetet som krävs offert på. Se vidare nedan:

Toalett ska flyttas ca 1,5 meter. Dusch ska vara kvar men en ytterligare anslutning för dusch ska dras från rören så att det är två duschpaneler bredvid varandra. Handfat ska flyttas. Dit handfatet flyttas finns för närvarande en brunn där tvättmaskinen är kopplad, så inga rör behöver dras.

Mått i badrummet (cm):

Takhöjd: 240

Bredd duschvägg: 190

Bredd nuvarande handfat/dit toalett ska flyttas: 160 (+ 29 som kommer efter vi rivit en innervägg)

Bredd handfatets framtida vägg: 190

Badrumsrenovering i fritidshus + byta bänkskåp och diskbänk i Åshammar

2015-05-29

vi har ett fritidshus där vi vill göra om vår toalett. Vi vill fräscha upp och fixa väggar,golv, dra om vattenledningen, fixa ny duschhörna och byta handfat samt sätta in nytt element. Vi vill också sätta in ngt typ av "fritids-toa". I dag har vi vattenklosett men den drar så mycket vatten så vi vill använda en toa som inte behöver vatten och som kan användas året om. Vi behöver också hjälp med att byta bänkskåp och diskbänken i köket.

Omdömen från våra användare

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 4263 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan