badrum i Västra Götaland
2 900
Kontrollerade
byggföretag

Badrumsrenovering: Västra Götaland

Vill du renovera ditt badrum och letar efter en byggfirma i Västra Götaland län? Du kan enkelt, tryggt och gratis få kontakt med och offerter från byggfirmor i Västra Götaland län som kan hjälpa dig med din badrumsrenovering. Skapa en förfrågan nedan och ange förutsättningarna för din badrumsrenovering så får du inom några dagar kontakt med byggfirmor som är intresserade av att hjälpa dig renovera ditt badrum.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Jag önskar få offerter på

(Ex. kvm, önskad material, befintligt skick, ny inredning, omfattning, övriga önskemål)
Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Nyligen inkomna förfrågningar
Dessa förfrågningar bevakas av 735 företag.
Kakla badrumsgolv 2m2 i Göteborg

2015-04-30

Kakla badrumsgolv, i nuläget ligger det en plastmatta. 2 kvm.

Badrumsrenovering i Göteborg

2015-04-30

Önskar bygga badrum i kolonistuga. Litet rum på ca 3-4 kvm finns redan men idag finns där bara handfat. Vill installera toalett och dusch. Rör finns framdragna. Ev behövs väggen mellan förråd och badrum rivas för att få något större rum med plats för duschen. Eftersom det är en kolonistuga med sommarvatten vill jag hålla det enkelt och så billigt som möjligt. Delsjökolonin. Bifogar bilder.

Totalrenovera badrum, 2,4m2 på Styrsö

2015-04-30

Hej du som är badrumsspecialist!

Önskar få ett badrum totalrenoverat, borttagning av plastgolv, plastväggar, och alla utanpåliggande rör, in med nya rördragningar till dusch och handfat som skall vara inne i väggarna i stället för utanpå som nu. Flytt av varmvattenberedare upp till vinden ovan badrummets tak, slänga ut handfat duschkabin och toastol. Vill ha allt gjort i från grunden. Med nya tätskikt och innanför-liggande rör som kommer ut där de skall vara, ny golvbrunn, kakel på väggarna och klinker på golvet med rätt golvfall, nya lister runt fönster och taket skall målas vitt som idag är träpanel och spotlight infällda. Jag uppskattar att badrummet är 1,20 x 2 meter. Jag vill på er offert veta er timpeng, om ni kan utföra hela uppdraget, när ni kan utföra det, när det beräknas klart och om ni vill ge ett fast pris vill jag veta det priset. Om ni inte ger ett fast pris vill jag veta antal timmar och hur många timmar som är max på arbetet. I offerten skall inte kakel, klinker, toastol, handfat, duschvägg, målarfärg, spotlight ingå. Om du är duktig kan du få mer arbete på huset! Då Altan med räcke skall byggas och även tapetsering och målning skall utföras i övriga rum! MVH Elin

Omdömen från våra användare

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3580 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan