badrum i Stockholm län
2 600
Kontrollerade
byggföretag

Jag önskar få offerter på

(Ex. kvm, önskad material, befintligt skick, ny inredning, omfattning, övriga önskemål)
Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Badrumsrenovering: Stockholm län

Vill du renovera ditt badrum och letar efter en byggfirma i Stockholm län? Du kan enkelt, tryggt och gratis få kontakt med och offerter från byggfirmor i Stockholm län som kan hjälpa dig med din badrumsrenovering. Skapa en förfrågan nedan och ange förutsättningarna för din badrumsrenovering så får du inom några dagar kontakt med byggfirmor som är intresserade av att hjälpa dig renovera ditt badrum.


 1. 1. Beskriv vad du
  behöver hjälp med
 2. 2. Ta emot och jämför
  upp till 6 offerter
 3. 3. Välj företag
  och få jobbet gjort

Så fungerar Offerta

Offerta hjälper dig att hitta bra tjänsteföretag när du behöver hjälp i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening. Tjänsten är helt gratis för dig att använda och du sparar dyrbar tid genom att låta oss ta in offerter åt dig.

Du beskriver vad du behöver hjälp med och skickar in din förfrågan som sedan matchas med våra anslutna tjänsteföretag. Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och bättre svar.

Få upp till sex olika offerter

Därefter blir du kontaktad av de företag som är intresserade av att utföra ditt uppdrag. Du kan enkelt jämföra de olika företagen, läsa deras omdömen och välja den som är mest lämplig att utföra jobbet. Du förbinder dig aldrig att välja någon av företagen du kommer i kontakt med genom Offerta, men det är alltid uppskattat att meddela företagen ifall jobbet gått till någon annan.

Lämna ditt omdöme

När du valt företag och jobbet är utfört har du möjlighet att lämna ditt omdöme på företaget. Att lämna ett omdöme går snabbt och är mycket uppskattat av både tjänsteföretaget som för andra som kan läsa om dina erfarenheter när de ska välja företag.

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som vi får. Hittar du inte svar på det du söker här nedan är du alltid välkommen att kontakta Kundservice.

Hur fungerar Offerta?

Du beskriver vad du behöver hjälp med t.ex. renovering, flytthjälp eller städning och skickar in din förfrågan som matchas med företag verksamma i den bransch och kommun du söker. Du blir sedan kontaktad av upp till sex företag som är intresserade av att utföra ditt uppdrag och du väljer själv vem du vill anlita för att utföra uppdraget.

Nej, det är alltid helt gratis för dig att skicka in en förfrågan och använda Offerta.

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och bättre svar. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Dina uppgifter syns bara när ett företag besvarat ditt uppdrag och publiceras aldrig offentligt. Max sex företag kan besvara din förfrågan och först då får de tillgång till dina kontaktuppgifter. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offertakonto som automatiskt skapas när du gör din förfrågan.

Vi läser alltid genom alla förfrågningar och arbetar effektivt för att du snabbt ska få hjälp. När vi publicerat din förfrågan matchas den med företag verksamma i den bransch och kommun du söker. Vanligtvis blir du kontaktad av intresserade företag inom några dagar från det att du gjort din förfrågan.

Du förbinder dig aldrig till att välja någon av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat.

Vi förmedlar enbart en första kontakt med ett företag. I många fall är upphandlingarna så komplexa att företagen måste få mer information än vad som kan ges via e-post och telefon och måste komma ut och göra en bedömning på plats för att kunna lämna offert.

Innan du väljer företag rekommenderar vi alltid att du kollar upp vilka certifikat, kvalitetsstämplar, försäkringar och eventuella branschtillhörigheter som krävs för arbetet för att säkerställa att företaget har dessa. Läs gärna vad andra skrivit om företaget bland omdömen och be om referensuppdrag på arbete som de utfört tidigare. Allt för att göra dig tryggare i ditt val av företag.
När du valt vem du vill anlita är det klokt att skriva ett avtal där ni kommer överens om alla detaljer och vad som ska göras.

På Beställarskolan finns mer information om vad du ska tänka på som tjänsteköpare

Vi genomför alltid en kontroll av samtliga företag som ansöker om konto hos oss. För att hjälpa dig att hitta ett tryggt och seriöst tjänsteföretag ställer vi följande krav på samtliga företag innan de får ansluta sig till oss:

 • Företaget ska vara godkänd för F-skatt
 • Företaget ska vara momsregistrerat
 • Företaget ska vara skuldfritt hos Kronofogden

Kontrollen genomförs i samarbete med Creditsafe i Sverige AB för att du ska känna dig trygg när du upphandlar tjänster.

Läs mer om moms och F-skatt på Beställarskolan

ROT-avdrag är en skattereduktion som innebär att du endast betalar halva arbetskostnaden när du tar hjälp med renovering, underhåll, ombyggnad och tillbyggnad. Företaget fakturerar dig endast halva arbetskostnaden och begär ut resterande belopp från Skatteverket, så det innebär inget extra jobb från din sida. Du får göra avdrag för upp till 50 000 kronor per person och år, vilket innebär en arbetskostnad på 100 000 kronor.

Du måste äga bostaden det gäller för att ha rätt till att göra avdrag och byggföretaget måste vara godkänd för F-skatt. Nybyggnationer eller om- och tillbyggnad i nybyggda (upp till fem år) hus ger ingen rätt till avdrag.

Läs mer om ROT på Beställarskolan

RUT-avdrag är en skattereduktion som gör att du endast betalar halva arbetskostnaden när du tar hjälp med rengöring, underhåll och tvätt. Med underhåll räknas även barnpassning, omsorgstjänster och vissa enklare trädgårdsarbete.

Företaget fakturerar dig endast halva arbetskostnaden och begär ut resterande belopp från Skatteverket, så det innebär inget extra jobb från din sida. Du får göra avdrag för upp till 50 000 kronor per person och år, vilket innebär en arbetskostnad på 100 000 kronor.

Läs mer om RUT på Beställarskolan

Nej, du får aldrig RUT-avdrag för flytthjälp utan enbart på flyttstädning. Var uppmärksam för företag som erbjuder paketpriser med väldigt billig flytthjälp och dyr flyttstädning, vilket alltså inte är tillåtet. Både företaget som gör avdrag för icke-subventionerat arbete och kunden som anlitar företaget gör sig skyldiga till skattebrott enligt Skatteverkets regler för skattereduktion.

Läs mer om RUT på Beställarskolan

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder
Nyligen inkomna förfrågningar
Dessa förfrågningar bevakas av 1083 företag.
Partiell badrumsrenovering i Stockholm

2015-03-05

Sätta glasmosaik på vägg i toalett. Rivning av befintligt kakel. Montera nya skivor. Plattsättning. Fogning. Återmontering av handfat och toalett.

Ny våtrumsmatta, ca 4 kvm i Solna

2015-03-05

Hej,

Ett badrum om ca 4 kvm, skulle vilja byta ut befintlig våtrumsmatta mot en ny.

Renovering av badrum & lägenhet i Sundbyberg

2015-03-05

Hej,

Önskar totalrenovera badrum om 3m2 och vid ett bra jobb även resten av lägenheten om 31m2

Badrummet ska renoveras och samma företag ska renovera resten av lägenheten också. Hela taket ska sänkas och monteras spotlight led. Ikea kök ska monteras och nya väggar byggs som delar sovrum och vardagsrum.

Demontering av porslin, blandare

Demontering och pluggning av rör

Rivning av , kakel el. annat ytskikt på väggar

Rivning av betong, klinker el. annat ytskikt på golv

Demontering av inredning

Rivning av befintlig tapet

Rivning av väggar enligt ritning

Rivning av golv

Spackling av tak aplicering av fiberremsa

El arbeten:

belysning vid spegel ,4st ledspottar , strömbrytare, elgolvvärme,elutag i skåp

Framdragning och infälning av VP-rör i vägg för dragning av el till spotlights

Infälning av eldosa i vägg för dimmer

Legning av värme golv typ Thorin och thorin T2-blå

Målning av tak

Målning av väggar

Spackling och målning vit

Målning av fönster på insida

Gjuta golv med EPS-cemen

Flytspackel

Läga ny klickparket

Montering av skjutdörr och dörrfoder

Montering av socklar

Målning av socklar

Montage av köksstommar ( IKEA )

Montage av ca 7-8 st underskåp enl ritning

Montage av ca 6-7 st överskåp enl. ritning

Montage av bänkskiva

Montage av diskbänk samt diskho. Montage av 2st stående kylskåp med överbyggnad upp till tak

Plattsättning ovan diskbänk ink, fog, mjuk samt hård fog

Flytta och byta av elcentral

Montering av ca 30 st spottar

BADRUMSRENOVERING ca 3 kvm

Flytta av dörr ca 15 cm ,byte av dörr och karm

Montering av godkända skivor på vägg (humidboard)

Byggnation a av nisch enl.anvisning

Gjutning slitsbten med skvallrör

Gumering insida slits

Flytspackla med fall, enl. BKR

Läggning av isolering, applicering av fuktspärr, enl. BKR

Applicering av manschett, montering av fiberremsor i vinklar

Sättning av kakel på vägg 30x45

Sättning av klinkers på golvet 10x10

Fogning av vägg och golv

Sättning av silikon

Uppregling för nytt gipstak

Montering av gipskivor i tak

Applicering av armeringsremsor i gipsskarvar

Spackling och slipning av tak

Målning av tak 2 strykningar med våtrumsfärg

Nya dörr monteras ( kund köpa )

Montering av tröskel

Montering av krokar enl.anvisning

Montering av bodrumsmöler enl.anvisning

Montering:

Väghängdtoa, handtvätt med komod, duschväg, duschblandare, tvättställsblandare.

Bifogar en bild på nuvarande badrum och det nya badrummet som jag vill att mitt badrummet ska se ut som efter renoveringen.

Se bifogade inspirations bilder/ filer

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3942 aktiva förfrågningar i 139 olika brancher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan