badrum i Stockholm län
2 500
Kontrollerade
byggföretag

Jag önskar få offerter

(Ex. kvm, önskad material, befintligt skick, ny inredning, omfattning, övriga önskemål)
Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Badrumsrenovering: Stockholm län

Vill du renovera ditt badrum och letar efter en byggfirma i Stockholm län? Du kan enkelt, tryggt och gratis få kontakt med och offerter från byggfirmor i Stockholm län som kan hjälpa dig med din badrumsrenovering. Skapa en förfrågan nedan och ange förutsättningarna för din badrumsrenovering så får du inom några dagar kontakt med byggfirmor som är intresserade av att hjälpa dig renovera ditt badrum.

 1. 1. Beskriv vad du
  behöver hjälp med
 2. 2. Ta emot och jämför
  upp till 6 offerter
 3. 3. Välj företag
  och få jobbet gjort

Du kan också göra din förfrågan på telefon
08 5000 53 10

Så fungerar Offerta

Offerta hjälper dig att hitta bra tjänsteföretag när du behöver hjälp i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening. Tjänsten är helt gratis för dig att använda och du sparar dyrbar tid genom att låta oss ta in offerter åt dig.

Du beskriver vad du behöver hjälp med och skickar in din förfrågan som sedan matchas med våra anslutna tjänsteföretag. Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och bättre svar.

Få upp till sex olika offerter

Därefter blir du kontaktad av de företag som är intresserade av att utföra ditt uppdrag. Du kan enkelt jämföra de olika företagen, läsa deras omdömen och välja den som är mest lämplig att utföra jobbet. Du förbinder dig aldrig att välja någon av företagen du kommer i kontakt med genom Offerta, men det är alltid uppskattat att meddela företagen ifall jobbet gått till någon annan.

Lämna ditt omdöme

När du valt företag och jobbet är utfört har du möjlighet att lämna ditt omdöme på företaget. Att lämna ett omdöme går snabbt och är mycket uppskattat av både tjänsteföretaget som för andra som kan läsa om dina erfarenheter när de ska välja företag.

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som vi får. Hittar du inte svar på det du söker här nedan är du alltid välkommen att kontakta Kundservice.

Hur fungerar Offerta?

Du beskriver vad du behöver hjälp med t.ex. renovering, flytthjälp eller städning och skickar in din förfrågan som matchas med företag verksamma i den bransch och kommun du söker. Du blir sedan kontaktad av upp till sex företag som är intresserade av att utföra ditt uppdrag och du väljer själv vem du vill anlita för att utföra uppdraget.

Nej, det är alltid helt gratis för dig att skicka in en förfrågan och använda Offerta.

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och bättre svar. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Dina uppgifter syns bara när ett företag besvarat ditt uppdrag och publiceras aldrig offentligt. Max sex företag kan besvara din förfrågan och först då får de tillgång till dina kontaktuppgifter. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offertakonto som automatiskt skapas när du gör din förfrågan.

Vi läser alltid genom alla förfrågningar och arbetar effektivt för att du snabbt ska få hjälp. När vi publicerat din förfrågan matchas den med företag verksamma i den bransch och kommun du söker. Vanligtvis blir du kontaktad av intresserade företag inom några dagar från det att du gjort din förfrågan.

Du förbinder dig aldrig till att välja någon av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat.

Vi förmedlar enbart en första kontakt med ett företag. I många fall är upphandlingarna så komplexa att företagen måste få mer information än vad som kan ges via e-post och telefon och måste komma ut och göra en bedömning på plats för att kunna lämna offert.

Innan du väljer företag rekommenderar vi alltid att du kollar upp vilka certifikat, kvalitetsstämplar, försäkringar och eventuella branschtillhörigheter som krävs för arbetet för att säkerställa att företaget har dessa. Läs gärna vad andra skrivit om företaget bland omdömen och be om referensuppdrag på arbete som de utfört tidigare. Allt för att göra dig tryggare i ditt val av företag. När du valt vem du vill anlita är det klokt att skriva ett avtal där ni kommer överens om alla detaljer och vad som ska göras.

Vi genomför alltid en kontroll av samtliga företag som ansöker om konto hos oss. För att hjälpa dig att hitta ett tryggt och seriöst tjänsteföretag ställer vi följande krav på samtliga företag innan de får ansluta sig till oss:

 • Företaget ska vara godkänd för F-skatt
 • Företaget ska vara momsregistrerat
 • Företaget ska vara skuldfritt hos Kronofogden

Kontrollen genomförs i samarbete med Creditsafe i Sverige AB för att du ska känna dig trygg när du upphandlar tjänster.

ROT-avdrag är en skattereduktion som innebär att du endast betalar halva arbetskostnaden när du tar hjälp med renovering, underhåll, ombyggnad och tillbyggnad. Företaget fakturerar dig endast halva arbetskostnaden och begär ut resterande belopp från Skatteverket, så det innebär inget extra jobb från din sida. Du får göra avdrag för upp till 50 000 kronor per person och år, vilket innebär en arbetskostnad på 100 000 kronor.

Du måste äga bostaden det gäller för att ha rätt till att göra avdrag och byggföretaget måste vara godkänd för F-skatt. Nybyggnationer eller om- och tillbyggnad i nybyggda (upp till fem år) hus ger ingen rätt till avdrag.

RUT-avdrag är en skattereduktion som gör att du endast betalar halva arbetskostnaden när du tar hjälp med rengöring, underhåll och tvätt. Med underhåll räknas även barnpassning, omsorgstjänster och vissa enklare trädgårdsarbete.

Företaget fakturerar dig endast halva arbetskostnaden och begär ut resterande belopp från Skatteverket, så det innebär inget extra jobb från din sida. Du får göra avdrag för upp till 50 000 kronor per person och år, vilket innebär en arbetskostnad på 100 000 kronor.

Nej, du får aldrig RUT-avdrag för flytthjälp utan enbart på flyttstädning. Var uppmärksam för företag som erbjuder paketpriser med väldigt billig flytthjälp och dyr flyttstädning, vilket alltså inte är tillåtet. Både företaget som gör avdrag för icke-subventionerat arbete och kunden som anlitar företaget gör sig skyldiga till skattebrott enligt Skatteverkets regler för skattereduktion.

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder
Nyligen inkomna förfrågningar
Dessa förfrågningar bevakas av 1084 företag.
Totalrenovering av badrum ca 3 kvm i Sollentuna

2014-09-17

3,05 kvm badrum som skall rivas ut och totalrenoveras med ny dusch (infällbara duschväggar), ny komod med badrumsskåp och dylikt. Allt i relativt enkelt utförande. Det skall även förberedas för en tvättpelare så ytan kommer att behöva omdisponeras.

Värmegolv skall också installeras är tanken.

I dagsläget endast en ljuskälla i badrummet ovanför komod, en bättre lösning välkomnas. Likaså skulle även bättre frånluftslösning uppskattas då den i dagsläget endast är passivt ventilerad.

Stambyte i badrummet skall också göras men faktureras separat då denna kostnad skall tas av brf.

Renovering av toalett & förbereda för V/A i stuga i Bergshamra

2014-09-17

Hej!

Jag önskar en offert för renovering av toaletten i stugan och
förberedelse för nytt avlopp och vattenledning, som kommer
att installeras omkring april, 2015.

Ni kanske räknade på detta år 2013 när vi trodde arbetet längs vägen

skulle vara klart. Kommunen hoppas allt är indraget i mars 2015.

(kraftigt försenat). Bifogar en ritning av toaletten i skala med nuvarande

Separetten och efter renovering med en vattentoa och en flyttad vägg 30 cm.

(Jobbade med Autocad i10 år som ritare och konstruktör innan pension.)

Notera: Separetten ska bort på den renoverade delen av ritningen.

I stället skall vattentoan vara på samma ställe något närmare väggen.

Det är krypgrund under stugan, som byggdes på 70-talet. Toaletten är

i ursprungligt skick med Separetten, dusch, handfat och

vattenvärmarens läge.

Eftersom vi inte vistas i stugan vintertid kan arbetet göras hela vintern.

Renoveringen nåste vara klar till mars 2015 så grävning och installation av nya

avloppet och vatten kan göras i april.

Räknar med att kunna flytta in med nytt avlopp och vatten i maj 2015.

Plastmatta på golvet och väggarna. Taket oförändrat. Jag tar hand om

målning och flyttar ut och in tvättmaskinen. Den behöver kran för vatten

och avlopp med vattenlås. Varmvattenberedaren på samma plats.

Notera: en vägg flyttas ca. 30 cm.

Vi köper in toalettstol och skåp över handfatet med belysning och eluttag.

Offerten skall inkludera montering av en ny kökskran som vi köper.

Också en fläkt på yttervägg. Jag kan om så önskas ta hand om avfallet

som kan lämnas utanför ingången.

Vi tillhandahåller en campingtoalett om så önskas.

Vintervatten kopplas på utanför till vänster.

Jag håller också med ett par fyllda dricksvattendunkar.

Värmen är på svagt i stugan. Det finns en jordfelsbrytare vid

elskåpet vid ingångsdörren. Undvik starka byggfläktar.

Gammalt elsystem. Oljekaminen i köket går bra att använda.

Likaså svarta elementet i stora rummet.

Vi kräver certifierade hantverkare och ifyllt certifikat att toaletten

byggts enligt senaste normer.

Full betalning efter avslutat godkänt arbete. Inget förskott eller

delbetalning. Inget rotavdrag. Fullt pris.

MVH

Våtrumsmatta ca 5 kvm i Täby

2014-09-17

Våtrumsmatta i rum 150 X 310 cm nb. Golvbrunn finns.

Värmepanna finns och får väl undantas.

Linoleummatta finns idag och är ngt perforerad. Underlag: spånskiva på bjälklag.

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3778 aktiva förfrågningar i 139 olika brancher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 50 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan