badrum i Kalmar län
3 000
Kontrollerade
byggföretag

Badrumsrenovering: Kalmar län

Vill du renovera ditt badrum och letar efter en byggfirma i Kalmar län? Du kan enkelt, tryggt och gratis få kontakt med och offerter från byggfirmor i Kalmar län som kan hjälpa dig med din badrumsrenovering. Skapa en förfrågan nedan och ange förutsättningarna för din badrumsrenovering så får du inom några dagar kontakt med byggfirmor som är intresserade av att hjälpa dig renovera ditt badrum.


  1. 1. Beskriv vad du
    behöver hjälp med
  2. 2. Ta emot och jämför
    upp till 6 offerter
  3. 3. Välj företag
    och få jobbet gjort

Jag önskar få offerter på

(Ex. kvm, önskad material, befintligt skick, ny inredning, omfattning, övriga önskemål)
Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Nyligen inkomna förfrågningar
Dessa förfrågningar bevakas av 49 företag.
Renovering av 6m2 tvättstuga i Kalmar

2015-05-08

renovering av tvättstuga golvmatta tapet ny golvbrunn ny bänkskiva med ho ny varmvattenberedare

6m2

Badrumsrenovering i Kalmar

2015-05-07

Borttagning av bastu och totalrenovering av badrum inkl dusch.

Badrummets totala mått är 380x320 cm.

Duschens mått är 105x115 cm och är i dagsläget kaklad, resten av badrummet är plastmatta.

Bastuns mått är 190x202 cm.

Vi vill totalrenovera badrummet och skulle vilja ha 3 olika offerter. En för helkaklat, en för plastmatta och en för våtrumsskiva.

Vi vill även ha ny inredning. Toalettstol, dubbelt handfat, duschvägg av betongglas, duschblandare, framdraget för jacuzzi.

Bygga badrum 6-9 m2 i Kalmar

2015-04-27

Vi vill bygga ett badrum i vår källare. Det skulle röra sig om mellan 6-9 kvm och bör inrymma en toalett, badkar med dusch och handfat. Det bästa skulle vara att få spotar i taket och helkaklat, men då vi gissar att det kan bli kostsamt tar vi tacksamt emot en alternativ budgetvariant. Det viktigaste för oss är att det finns fungerande badkar med dusch, en toalett och ett handfat. Oavsett vad materialet kan tänkas bli ser vi gärna att vi i slutändan har ett badrum som inte sticker ut, men ser fräscht ut.

Vi tänker oss att badrummet blir i ett utav hörnen i vår groventé. En vägg är yttervägg (betong) och en vetter mot vår tvättstuga (betongvägg). Övriga två väggar behövs byggas enligt gällande standard.

Knapphändig information kan hända, men vi ser i dagsläget funktionen badrum som viktigare än att det ska kännas lyxigt.

Kontakta oss gärna via e-post.

Omdömen från våra användare

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 4237 aktiva förfrågningar i 139 olika branscher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan