badrum i Jämtland län
2 500
Kontrollerade
byggföretag

Jag önskar få offerter

(Ex. kvm, önskad material, befintligt skick, ny inredning, omfattning, övriga önskemål)
Bifoga bilder och dokument (Valfritt)

Mina kontaktuppgifter

Läs våra användarvillkor

Dina uppgifter kan endast hämtas av sex anslutna företag.

Badrumsrenovering: Jämtland län

Vill du renovera ditt badrum och letar efter en byggfirma i Jämtland län? Du kan enkelt, tryggt och gratis få kontakt med och offerter från byggfirmor i Jämtland län som kan hjälpa dig med din badrumsrenovering. Skapa en förfrågan nedan och ange förutsättningarna för din badrumsrenovering så får du inom några dagar kontakt med byggfirmor som är intresserade av att hjälpa dig renovera ditt badrum.

 1. 1. Beskriv vad du
  behöver hjälp med
 2. 2. Ta emot och jämför
  upp till 6 offerter
 3. 3. Välj företag
  och få jobbet gjort

Så fungerar Offerta

Offerta hjälper dig att hitta bra tjänsteföretag när du behöver hjälp i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening. Tjänsten är helt gratis för dig att använda och du sparar dyrbar tid genom att låta oss ta in offerter åt dig.

Du beskriver vad du behöver hjälp med och skickar in din förfrågan som sedan matchas med våra anslutna tjänsteföretag. Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och bättre svar.

Få upp till sex olika offerter

Därefter blir du kontaktad av de företag som är intresserade av att utföra ditt uppdrag. Du kan enkelt jämföra de olika företagen, läsa deras omdömen och välja den som är mest lämplig att utföra jobbet. Du förbinder dig aldrig att välja någon av företagen du kommer i kontakt med genom Offerta, men det är alltid uppskattat att meddela företagen ifall jobbet gått till någon annan.

Lämna ditt omdöme

När du valt företag och jobbet är utfört har du möjlighet att lämna ditt omdöme på företaget. Att lämna ett omdöme går snabbt och är mycket uppskattat av både tjänsteföretaget som för andra som kan läsa om dina erfarenheter när de ska välja företag.

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som vi får. Hittar du inte svar på det du söker här nedan är du alltid välkommen att kontakta Kundservice.

Hur fungerar Offerta?

Du beskriver vad du behöver hjälp med t.ex. renovering, flytthjälp eller städning och skickar in din förfrågan som matchas med företag verksamma i den bransch och kommun du söker. Du blir sedan kontaktad av upp till sex företag som är intresserade av att utföra ditt uppdrag och du väljer själv vem du vill anlita för att utföra uppdraget.

Nej, det är alltid helt gratis för dig att skicka in en förfrågan och använda Offerta.

Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och bättre svar. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Dina uppgifter syns bara när ett företag besvarat ditt uppdrag och publiceras aldrig offentligt. Max sex företag kan besvara din förfrågan och först då får de tillgång till dina kontaktuppgifter. Du blir kontaktad via telefon, e-post eller i ditt Offertakonto som automatiskt skapas när du gör din förfrågan.

Vi läser alltid genom alla förfrågningar och arbetar effektivt för att du snabbt ska få hjälp. När vi publicerat din förfrågan matchas den med företag verksamma i den bransch och kommun du söker. Vanligtvis blir du kontaktad av intresserade företag inom några dagar från det att du gjort din förfrågan.

Du förbinder dig aldrig till att välja någon av företagen du kommer i kontakt med via Offerta, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall jobbet gått till någon annan, det är alltid väldigt uppskattat.

Vi förmedlar enbart en första kontakt med ett företag. I många fall är upphandlingarna så komplexa att företagen måste få mer information än vad som kan ges via e-post och telefon och måste komma ut och göra en bedömning på plats för att kunna lämna offert.

Innan du väljer företag rekommenderar vi alltid att du kollar upp vilka certifikat, kvalitetsstämplar, försäkringar och eventuella branschtillhörigheter som krävs för arbetet för att säkerställa att företaget har dessa. Läs gärna vad andra skrivit om företaget bland omdömen och be om referensuppdrag på arbete som de utfört tidigare. Allt för att göra dig tryggare i ditt val av företag. När du valt vem du vill anlita är det klokt att skriva ett avtal där ni kommer överens om alla detaljer och vad som ska göras.

Vi genomför alltid en kontroll av samtliga företag som ansöker om konto hos oss. För att hjälpa dig att hitta ett tryggt och seriöst tjänsteföretag ställer vi följande krav på samtliga företag innan de får ansluta sig till oss:

 • Företaget ska vara godkänd för F-skatt
 • Företaget ska vara momsregistrerat
 • Företaget ska vara skuldfritt hos Kronofogden

Kontrollen genomförs i samarbete med Creditsafe i Sverige AB för att du ska känna dig trygg när du upphandlar tjänster.

ROT-avdrag är en skattereduktion som innebär att du endast betalar halva arbetskostnaden när du tar hjälp med renovering, underhåll, ombyggnad och tillbyggnad. Företaget fakturerar dig endast halva arbetskostnaden och begär ut resterande belopp från Skatteverket, så det innebär inget extra jobb från din sida. Du får göra avdrag för upp till 50 000 kronor per person och år, vilket innebär en arbetskostnad på 100 000 kronor.

Du måste äga bostaden det gäller för att ha rätt till att göra avdrag och byggföretaget måste vara godkänd för F-skatt. Nybyggnationer eller om- och tillbyggnad i nybyggda (upp till fem år) hus ger ingen rätt till avdrag.

RUT-avdrag är en skattereduktion som gör att du endast betalar halva arbetskostnaden när du tar hjälp med rengöring, underhåll och tvätt. Med underhåll räknas även barnpassning, omsorgstjänster och vissa enklare trädgårdsarbete.

Företaget fakturerar dig endast halva arbetskostnaden och begär ut resterande belopp från Skatteverket, så det innebär inget extra jobb från din sida. Du får göra avdrag för upp till 50 000 kronor per person och år, vilket innebär en arbetskostnad på 100 000 kronor.

Nej, du får aldrig RUT-avdrag för flytthjälp utan enbart på flyttstädning. Var uppmärksam för företag som erbjuder paketpriser med väldigt billig flytthjälp och dyr flyttstädning, vilket alltså inte är tillåtet. Både företaget som gör avdrag för icke-subventionerat arbete och kunden som anlitar företaget gör sig skyldiga till skattebrott enligt Skatteverkets regler för skattereduktion.

Mycket nöjd! Snabbt svar på min offertförfrågan, snabbt på plats för att titta och ge offert, bara några få dagars väntan för att få arbetet utfört. Mycket noggrann vid utförande av jobbet, bra pris! Tack från en mycket nöjd kund!
Britt-Marie Forsmark
Vi köpte en villa sommaren 2013 i juli månad och behövde med kort varsel hjälp att bredspackla och måla hela huset invändigt, inklusive kök, samtliga snickerier och tak. M-E Måleri utförde ett utmärkt arbete och vi är mycket nöjda med resultatet.
Simon Randahl
Västra Bygg och Fastighetsservice utförde målningsarbete på mitt plåttak och jag är verkligen jättenöjd med resultatet! Arbetet utfördes med största noggrannhet och omsorg. Trots närmare 30-gradig värme så utförde de tålmodigt sitt arbete och på gott humör. Dessutom till bra pris. Jag kommer definitivt att anlita de nästa gång jag behöver hjälp och jag rekommenderar dem till alla jag känner.
Marie Ahl
Vi anlitade Serpens Bygg & Fastigheter AB för en köksrenovering och kan varmt rekommendera firman. Snabb, noggrann och lyhörd för alla krav och funderingar. Inga problem med anpassningar/ändringar under projektets gång. Tidsplanen och budgeten enligt offerten hölls. Vi är supernöjda.
Björn Edvinsson
Skandinav Profil var proffsiga från början till slut. Allt från det första besöket, offerten, avtalet och inte minst jobbet. De hade 4 dagar på sig att måla hela vårt hus invändigt och de höll tiden. Vi lade till köket efteråt då vi såg att kontrasten till det nymålade annars hade blivit för stor. Vi är helt nöjda med resulatatet och skulle absolut anlita dem igen.
Christina Kronberg
Utfört flyttstädning i lägenhet, 52 kvm: Rekommenderas! Jag är mycket nöjd med allt. Bemötande, attityd, städningen - det finns inget att klaga på nånstans!
Helena Linder
Nyligen inkomna förfrågningar
Dessa förfrågningar bevakas av 31 företag.
Renovering i badrum & bastu 3+4 m2 Härjedalen

2014-09-01

Hej ,

Golv i badrum (4 m2) och bastu (3 m2):

Rätta till fall i dusch. Skapa tätskikt, lägga klinker (ca 250:-/m2) i hela utrymmet, montera ny golvbrunn i dusch och bastu.

Väggar (14 m2):

Kakel i badrum/dusch (ca200:-/m2)

Specificera material/arbetskostnad.

Badrumsrenovering i Åre

2014-08-18

Badrumsrenovering. 2 separata våtrum. 1st duschrum samt en liten toalett med handfat. Önskar utbyte av gammal våtrumsmatta och klinkers istället. Eventuell liten utbyggnad för att få plats med tvättmaskin. Golvvärmeinstallation.

Ombyggnation & nybyggnation av badrum i Härjedalen

2014-08-14

Uppdraget gäller dels renovering med viss ombyggnation av befintligt badrum samt ett nytt badrum.

Fastigheten finns i Ramundberget. Handlingar bifogas. Ritningarna är de befintliga men stämmer inte riktigt med hur huset ser ut.

Utdrag:

Arbetet omfattar två delar:
1. Nytt badrum /WC på övre plan
2. Renovering av badrum/WC/bastu på nedre plan
Vi önskar att offertgivaren tar ett helhetsansvar, dvs. totalentreprenad.
Vi förutsätter att arbetet utförs av behörig personal.
Pris skall ange för respektive del samt totalpris för allt.
Pris skall anges inklusive moms.
Pris skall anges både exklusive och inklusive ROT-avdrag.
Arbetet ska utföras senast under 2015 men inte under skidsäsong.

Nytt badrum övre plan
Vi önskar utnyttja befintlig garderob på övre plan. Garderoben finns direkt när man kommer upp för trappan. Garderobens yta är 2,2 X 1 m^2. Taket är sluttande i hela garderoben med en vinkel av 30 grader. Takhöjd vid ingången är ca 2.1 m och vid husväggen ca 0,85 m. I utrymmet idag finns en varmvattenberedare (ca 100 l).
I utrymmet finns el, vatten och golvbrunn för VVB.
I utrymmet vill vi ha plats för WC, handfat och helst också badkar eller dusch. Dessutom skall varmvattenberedaren vara kvar men kan omplaceras. Utrymmet kan utökas genom att maximalt flytta sidoväggar maximalt 1 meter åt vardera hållet. Då blir ytan maximalt 2,2 x 3 m^2. Men taklutning kvarstår. Vi vill ha ett förslag på lösning från er.
Golvet skall ha våtrumsmatta och väggarna skall ha våtrumstapet (kakel är tänkbart om det underlättar). Ingen ventilation finns i utrymmet vad vi vet.
Följande produkter önskar vi
Handfat: Svedbergs tvättställ Easy 45, art.nr. 2075
Underdel Easy vit, art.nr. 71041
Blandare Svedbergs Smart
Toalettstol: Svedbergs WC 9082
Övrigt: belysning, blandare dusch eller badkar och annat vi inte har angett tar vi gärna emot förslag på.

Om ni ser ett annat sätt att skapa ett våtutrymme på övervåningen är vi även intresserad av ett sådant förslag.

Renovering av befintligt badrum (nedervåning)
Idag finns en separat WC bredvid dusch och bastu. Vi vill göra detta till ett gemensamt utrymme med bastu, dusch, WC och ett handfat. Bastun skall behållas, helst ska hörnet kapas och en dörr placeras där. En ny bastudörr skall sättas in som släpper in ljus. Golvet skall ha komfortvärme. Väggar och golv skall ha kakel. Vatten, el, avlopp och ventilation finns. Vi vill ha ett förslag på lösning från er.
Följande produkter önskar vi
Handfat: Svedbergs tvättställ Fjord bredd 80, art.nr. 8035
Underdel Forma, djup 35, art.nr. 15810
Blandare Svedbergs Navona
Toalettstol: Gustavsberg Nautic 5500
Dusch: Ellisse duschbatteri 160 cc
Kakel vägg: Höganäs Pombalino (vit) art.nr. C0004/000
Kakel golv: Höganäs Acciao (grå), art.nr. 0113257
Övrigt: spotlights, skjutdörr dusch, bastudörr m m enligt ert förslag.

Mvh

Vill du växa och hitta nya kunder?

Just nu har vi 3152 aktiva förfrågningar i 139 olika brancher. Bevaka din bransch, hitta intressanta uppdrag och få nya kunder. Vi förmedlar årligen 50 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor. Anslut dig till Sveriges största
tjänsteförmedling på nätet!

Intresseanmälan