Förfrågningar

Offerta hjälper dig att hitta nya kunder och vi får ditt företag att växa. Vi förmedlar årligen 70 000 uppdrag till ett värde på cirka 5 miljarder kronor.
Fyll i en intresseanmälan så ringer vi upp dig för att berätta mer.

Visar de senaste 50 förfrågningarna
Bokföring, årsbokslut, deklaration åt EF etc. i Stockholm
Företag
Hej! Jag har enskild firma (fotograf & -assistent) och behöver hjälp med bokföring, årsbokslut, momsredovisning och deklaration för 2014. Har ~40 kundfakturor och ~150 kvitton, sorterade och uppmärkta men ej bokförda. Har anstånd till 31 maj... sorry kort varsel :-)
Löpande bokföring åt litet AB i Stockholm
Företag
Ett litet AB med en anställd, en utgående faktura per månad och tiotal kvitton. Ytterligare ett nystartat AB med stor tillväxtpotential.
Löpande bokföring i Upplands Väsby
Företag
Vi är ett företag (EF) verksamma inom modebranschen med försäljning till fysiska återförsäljare och egen e-handel. Vi behöver löpande bokföring och under 2015 kommer vi att ombildas till ett AB. Vi har Ca 100 affärshändelser i månaden. Vill momsdeklarera var tredje månad. Övrigt: Vi behöve...
Löpande bokföring åt restaurang i Malmö
Företag
Vi har startar en restaurang i Malmö och behöver hjälp med löpande redovisning och löner för 6-7 anställda. Omsättning cirka 2,5 mkr. Vi söker en samarbetspartner i Malmö som finns på nära håll eftersom nuvarande konsult finns i Falun där bolaget har sitt säte. Vi vill ha ett fast månadspris s...
Löpande bokföring åt AB i Solna
Företag
Vi är stor bageri som omsätter 13 miljoner om året. Vilken bolagsform avser bokföringen? Aktiebolag Vad är företagets huvudsakliga verksamhet? Bageri Hur mycket omsätter företaget? 10-20 miljoner kr Hur många verifikat per år har ditt företag? har inte räknat men det finns en del dvs 1 pärm/m...
Löpande bokföring i Danderyd
Företag
3 bolag 15 anställda 50 smek omsättning Delvis outsorcade reskontror Manuell hantering av lev fakturor idag, önskar scanning o webhantering framåt Bokslut, lön, ev deklarationer
Löpande bokföring åt EF i Upplands Väsby
Företag
Hej. Jag behöver hjälp med mitt företags bokföring, momsrapporter, bokslut m.m Mitt företag erbjuder hushållsnära tjänster så det tas ut RUT från Skatteverket.
Löpande bokföring åt AB i Borås
Företag
Hej , Textiltryckeri, 7 anställda, molnbaserat affärssystem(specter), ägs av bolag till 100%. ungefär 1500 fakturor/år, ca. 300 levfakturor. OBS, Viktigt att redovisningsföretaget ligger i Borås med omnejd.
Löpande bokföring åt AB i Åstorp
Företag
Grossist företag där jag fram till idag har skött alla papper. Nu funderar jag på att outsourca detta. Vi omsätter nio miljoner men har mycket högre ambitioner. Tre heltidsanställda. vill ha hjälp med deklarationer diverse rapporter eventuellt även leverantörsfakturo hanteringen. Sitter i Åstorp...
Löpande bokföring åt litet AB i Sollentuna
Företag
Har ett litet kafé & lunch rörelse behöver hjälp med allt gällande bokföring på bolaget .Har ett AB. Min nuvarande ekonomiska rådgivare skall pensionera Han har hjälp med precis allt utom fakturera och betala räkningar som jag gör själv
Löpande bokföring åt AB i Uppsala
Företag
Aktiebolag vilket bokförs av mig själv i Visma Eget Aktiebolag idag. Oms max 500 000 kr, < 150 verifikat/år, löpande bokföring, deklaration och årsredovisning. Inlämnade av handlingar till berörda myndigheter.
Löpande bokföring åt företag i Stockholm
Företag
Hej , Önskar ta in offerter för löpande bokföring. 10-15 transaktioner, moms, årsbokslut, deklaration.
Löpande bokföring åt EF i Solna
Företag
Löpande bokföring av 1-3 fakturor ut per månad, med kostnadsfakturor in. Momsredovisning och årssammanställning med ifyllande av NE blankett.
Löpande bokföring,bokslut & deklaration åt företag i Malmö
Företag
Jag driver en liten enskild firma där jag tillverkar armband och skänker del till forskning. Jag behöver hjälp med löpande bokföring, bokslut och deklaration. Jag har en revisor idag men söker en som är billigare.
Löpande bokföring åt AB i Upplands-Bro
Företag
Hej , Vi är ett företag som önskar offerter för löpande bokföring. 6 stycken anst i detaljhandels företag (Kläder&Skor) med viss fakturering.
Löpande bokföring samt bokslut i Stockholm
Företag
Hej ! Jag önskar hjälp med löpande bokföring samt bokslut för företag Bolaget är tomt utan verksamhet. Med början maj-juni 2015 inför inkomstdeklaration 2014.
Bokföring åt hobbyföretag i Stockholm
Företag
Hej! Jag skulle behöva hjälp med bokföring för ett mindre hobbyföretag för år 2014. Det är ca 600 verifikationer som behöver bokföras. Många likadana inbetalningar och utbetalningar.
Löpande bokföring åt fotbollsförening i Haninge
Ideell förening
Vi är en ideell fotbollsförening med en omslutning på lite över 1 mkr per år. Vi har ingen anställt personal men lämnar ersättning till ledare och funktionärer. Vi behöver hjälp med löpande bokföring, redovisning, årsbokslut, budgetuppföljningar samt deklaration, kontrolluppgifter mm.
Löpande bokföring åt ideell förening i Stockholm
Ideell förening
Vi är en ideell förening med 2.500 enskilda och 550 institutionella medlemmar. På kansliet arbetar 8 personer och vi omsätter ca 20 mkr per år. Vår ekonom går nu i pension och vi söker samarbetspartner som kan sköta vår löpande bokföring, redovisning, årsbokslut, lönehantering osv. Vi vill ha en...
Löpande bokföring åt mindre AB i Sjöbo
Företag
Mindre AB med olika verksamheter i huvudsak fastighet och byggbolag och hästverksamhet. Vi finns i Blentarp Sjöbo kommun Skåne
Eknomisk hjälp åt AB i Stockholm
Företag
Vi skulle behöva assistans med att hitta en lösning på en investering på ca 5 miljoner till vårt företag inom industriell innovation. Vi omsätter idag ca 16 miljoner.
Löpande bokföring åt litet försäljningsbolag i Täby
Företag
Ett litet försäljningsbolag som tillhör en koncern. Har idag egen P&L med inköp av varor och försäljning till kund. Strukturen kommer att ändras till att bolaget agerar som agent till moderbolaget med en förenklad struktur. Uppdraget kan utföras på distans med ett fåtal besök hos oss
Löpande bokföring åt konsult i Stockholm
Företag
Byggkonsult, lite under 1miljon, igen anställd bara jag själv, Göteborgare som bor i stockholm som jobbar för ett byggföretag som konsult. behöver någon som kan utföra lättare bokföring. Dvs leasing, traktamente, milersättning, fakturor och svara lite på frågor.
Löpande bokföring i Nacka
Företag
Bokföring, Bokslut/årsredovisning/momsredovisning/arbetsgivaravgift 1 gång i månaden, 2 verksamma ägare, inga anställda. Löpande bokföring 30 - 50 verifikat per månad 2 löner/k10 2 resersättning. 10 leverantörs fakturor per månad Använder och fakturerar via e-conomic idag.
Nystartat AB önskar rådgivning i Huddinge
Företag
Hej, Jag har startat ett Aktiebolag inom rekrytering och behöver hjälp med lite rådgivning, tips och trix. Går bra att arbeta på distans.
Löpande bokföring åt företag i Stockholm
Företag
Löpande samt bokslut * Aktiebolag * Mindre än 1 miljon kr * 30-60
Företag söker kassaregister i Stockholm
Företag
Hej! Vi söker ett kassaregister godkänt av skatteverket med kortterminal till en nyöppnad salong! Gärna touch-skärm / Mvh
Löpande bokföring i Umeå
Företag
Bokföring och kontering av in- och utgående fakturor för ett litet företag med två anställda och en kund.. Maximalt 10 verifikat per månad som scannas och skickas digitalt. Registrering i bokföringsprogram typ PromikBook eller likvärdigt.
Löpande bokföring åt aktiebolag i Nacka
Företag
Löpande bokföring. Letar efter en lite mindre och billigare konsult som arbetar proaktivt med tips om fördelaktigaste lösningar (avdrag etc.). Aktiebolag med 3-5 in- och utgående fakturor per månad plus 1-2 kvitton max.
Ab önskar hjälp med bokföring i Malmö
Företag
Hej! Vi är en liten städföretag (AB) som behöver hjälp med bokföring(arbetsgivare och moms deklaration,lönespecifikation och års bokslut ) Vi behöver hjälp på slutet av året även från en auktoriserat revisor. Jag vill bli kontaktad på mail. Tack!
Löpande bokföring i Stockholm
Företag
Hej, önskar kontakt med en redovisningfirma till min EF. - uppskattad omsättning under 50.000 - kläder & skor. - inga anställda.
Löpande bokföring åt företag i Stockholm
Företag
Bokslut och löpande bokföring åt AB. Vilken bolagsform avser bokföringen? Aktiebolag Vad är företagets huvudsakliga verksamhet? Konsult inom utbildning Hur mycket omsätter företaget? Mindre än 1 miljon kr Kräver ditt uppdrag en auktoriserad redovisningskonsult? Nej Hur många år företaget har...
Löpande bokföring åt AB i Stockholm
Företag
AB, 1 anställd, ca 200 ver / år Verksamhet, konsult byggnadskonstruktör Löpande bokföring kvartalsvis BR och RR hel period och månadsvis Info för bokslut och revision till revisor. Företaget har varit verksamt sedan 1998 Företaget har auktoriserad revisor
Löpande bokföring åt ftg i Uppsala
Företag
Löpande bokföring, lönehantering 20 fastanställda och ca 10 vikarier.
Löpande bokföring i Borås
Företag
Driver idag ett handelsbolag på fritiden. Jag behöver hjälp med att starta upp ett ab o flytta verksamheten dit. Vill även ha hjälp med bokföring m.m. bra om man har erfarenhet av ehandel. omsättning 2014 3-400.000 kr.
Löpande bokföring åt ideell förening i Stockholm
Ideell förening
Hej , Löpande bokföring, löneadministration och bokslut för en ideell förening som omsätter ca 2 MKR och har 2-3 anställda.
Löpande bokföring åt företag i Uppsala
Företag
Vi har en liten IT firma i Uppsala och har blivit väldigt duktiga på att ordna alla underlag efter Speedledger. Vi har även en översikt på alla leverantörer så det är enkelt att veta vilket konto det skall konteras på. Vi har ca 100 - 150 veriifikationer per månad samt två valutkonton med väldigt...
Löpande bokföring åt AB i Stockholm
Företag
Jag söker ett företag/person som vill bistå med löpande bokföring. Vi använder oss av visma och vill fortsätta med det så tanken är att du ska arbeta i vårt program och sköta delar av bokföringen och bokslut/årsredovisningen. Vi ser gärna att du jobbar från vårt kontor 1-4h i månaden då jag int...
Löpande bokföring i Stockholm
Företag
Jag vill ha hjälp med att göra bokföringen för 6 månader tillbaka. Jag sa upp avtalet med tidigare bokföringsbyrå då jag tänkte jag skulle göra detta själv för att lära mig, men insett att jag inte har tid. Mycket annat har gjort att det behövs att någon gör augusti-decembers bokföring.
Löpande bokföring åt samfällighet i Stockholm
Ideell förening
Hej, Vi är en samfällighet (ekonomisk förening) med 106 hushåll, gemensam värmeleverans och en omsättning på cirka 4 mkr. Vi skulle behöva hjälp med bokföringstjänster och ev diskutera ytterligare ekonomitjänster om rätt dialog uppstår. Jag är ordförande i föreningen, och vi behöver få en ny le...
Löpande bokföring åt företag i Solna
Företag
Hej, E-handel och import, 100-150k, 1 anställd. Mvh,
Löpande bokföring & ekonomisk rådgivning i Stockholm
Företag
Tandläkarverksamhet som behöver hjälp omgående med löpande bokföring, bokslut samt ekonomisk rådgivning.
Löpande bokföring åt AB i Södertälje
Byggherre/Entreprenör
Hej, Har ett AB sedan 2008 inom Bygg & anläggning i Södertälje. 2 st anställda Antal verifikat/fakturor per månad: 3-4 st fakturor och lite kvitton. Omsättning / år: ca 4- 5 000 000. Går bra att göra att göra detta på distans.
Löpande bokföring i Stockholm
Företag
Fastighetsrådgivning inom transkationer, omsättning cirka 500 tkr/år, ett par större fakturor om året och ett par kvitton varje månad, vill ha hjälp med löpande bokföring och bokslut och allt vad det innebär med moms och skatter osv.
Löpande bokföring åt Ef under uppstart i Stockholm
Företag
Vi håller på att starta en enskild firma inom bostadsrenovering, design, specialsnickerier mm. Vi har redan skickat in ansökan till Skatteverket ang. registrering för moms, F-skatt mm. Vi behöver hjälp med löpande bokföring samt rådgivning speciellt nu i startskedet då vi ska snarast möjligt kö...
Löpande bokföring åt AB i Trelleborg
Företag
Vi är ett AB som importerar köksluckor och säljer i Sverige, vi har max 30 fakturor/månad och vi kommer behöva en som sköter våra papper från 1/1-2015 vi behöver hjälp med bokslut också för detta året, 2014 kommer vår nuvarande revisor göra.
Löpande bokföring åt fotvårdsverksamhet i Vaxholm
Privatperson
Fotvårdsverksamhet, typ hobby, eftersom jag har ett annat jobb
Löpande bokföring åt två företag i Malmö
Företag
Vi har två företag som omsätter ca 5-10 miljoner kr årligen. Vi hade behövt hjälp med den löpande bokföringen.
Löpande bokföring åt restaurangverksamhet i Göteborg
Företag
Restaurangverksamhet. Ca 3000 verifikationer per år. Omsättning ca 2 milj. Behöver hjälp med att göra om 2014 års löpande bokföring, då vi har bokfört själva men inte helt korrekt.
Löpande bokföring åt AB i Stockholm
Företag
Vi behöver någon som tar över vår löpande bokföring samt relativt snabbt kan lösa kvittoredovisning kvartal 4 2014. Vi är ett aktiebolag i reklambranchen med 10-30 fakturor/kvitton per månad. Ett krav är att all kommunikation sker på engelska. Jag sitter upptagen i dagarna så enklast att nå mi...