Service Eliten AB

Kontaktperson
Marcus Andersson
040-29 29 50
Adress
Sångleksgatan 6c
215 79  Malmö

Service med känsla!
Vi är ett lokalt företag i service branschen nära dig som kund. Här arbetar män och kvinnor med att ge våra kunder en renare och fräschare tillvaro. Vi gör det med ett leende för att vi vet att vårt jobb gör skillnad. Vi städar och sköter utemiljö både på företag och i privata hem. Vi har helhetslösningar både för företag och i ert hem.

Vi har mer än 20 års erfarenhet av städtjänster, fönsterputsning, trädgårdsskötsel, anläggningsarbeten och handymanuppdrag. Oavsett vad du anlitar oss för kan du vara säker på att vi gör vårt yttersta för att hålla hög kvalitet. För oss är det viktigt att ha en nära och god relation med dig som kund.

Utbildad personal
Alla anställda på Service-Eliten grund-utbildar och vidare utvecklar vi i respektive tjänsteområde som de arbetar inom. Det är av yttersta vikt för oss på Service-Eliten att vår personal är ”up-to-date” vad gäller yrkeskompetens och kunnande. All vår personal är kontrollerade i polisens belastningsregister för att erhålla anställning hos oss, ”ute i fält” är all vår personal utrustade med id-brickor och våra företagskläder.

Försäkringar och Kollektivavtal
Service-Eliten är självklart anslutna till Almega, vi är försäkrade genom If för alla våra tjänster vi utför åt er.

Slipning och ommålning av dörr i Malmö
snabbt svar, bra kommunikation och bra jobb till bra pris. Tack

Klippning av häck ca 100 m i Sjöbo
Snabbt och trevligt svar från service eliten och en väldigt effektivt utfört arbete!

Stensättning, 20 m2 i Trelleborg
De var trevliga att ha att göra med. De lyssnade på våra önskemål och kom själva med förslag. De kom när de skulle och arbetet blev väl utfört.

Almega

Medlem i Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.


Almega Serviceentreprenörerna

Företaget är medlem i branschorganisationen Almega Serviceentreprenörerna.


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag:If*
Beloppsbegränsning:10 000 000*
*Företagets egna uppgifter.


Fastighetsförbundet

Bildades 1936 och organiserar främst lokalvårdare och fastighetsskötare hos privata städfirmor eller olika fastighetsägare.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.